Hovedretter

Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta

Skal det være ekstra nemt, kan du droppe den hjemmelavede pizzadej og bruge arabiske fladbrød i stedet. Det er let og lækkert og giver pizzaer med supersprøde bunde. Her får du opskriften på fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta.

Tilberedelsestid: 25 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

4 arabiske fladbrød
2 friske mozzarellakugler (i alt 250 g)
75 g valnøddekerner
1½ spsk. Olivenolie
Salt og peber

Syrlige rødløg:

4 rødløg
1 spsk. olivenolie til stegning
2 spsk. Æbleeddike
1 tsk. tørret timian
½ tsk. Sukker
Salt og peber

Til servering:

50 g rucola
150 g feta

Opskrift – sådan laver du fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta

Syrlige rødløg:
Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind. Krydr med timian, sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter. Tag panden af varmen.

Tænd ovnen på 200º varmluft. Fordel fladbrødene på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på fladbrødene. Top med syrlige rødløg og grofthakkede valnødder. Dryp lidt olie over pizzaerne, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen samtidig i ca. 5 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.

Servering:
Top de varme fladbrødspizzaer med skyllet rucola og smuldret feta, og servér straks.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her

Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her

Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her

Fredag: Kylling i flødetomatsauce med svampe – få opskriften her