Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Hovedretter

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Når fiskefrikadeller serveres med ristet rugbrød og en hjemmelavet grov remoulade, bliver de pludselig en luksusspise. Her får du opskriften på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Tid i alt: 35 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

600 g torskefilet uden skind
1 æg
3 spsk. hvedemel
½ dl mælk
1 tsk. salt samt peber
smør til stegning

REMOULADE

10 g løg
10 g gulerod
10 g purløg
10 g frisk rødkål
1 spsk. kapers
10 g cornichoner
1 dl mayonnaise
½ dl cremefraiche 18 %
1 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. sukker
salt og peber

RADISESALAT

1 bundt radiser
125 g blandet grøn salat
2 spsk. olivenolie
½ citron
salt og peber

TIL SERVERING

8 skiver rugbrød

Opskrift - sådan laver du fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade 

 
1. Hak torskefilet fint, men kortvarigt i en foodprocessor. Rør æg, mel, mælk, salt og peber i, og sæt farsen på køl.
 
2. REMOULADE: Pil løg. Skræl gulerod. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint. Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.
 
3. RADISESALAT: Rens radiser, og skær dem i tynde skiver. Skyl og tør salat. Vend radiser og salat sammen med olie, citronsaft, salt og peber.
 
4. Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før du vender dem.
 
5. SERVERING: Rist rugbrød, og servér til fiskefrikadeller med remoulade og salat.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Fransk bondesalat med pocherede æg - Få opskriften her

Onsdag: Hvid tortillapizza med kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Mexicansk lasagne - Få opskriften her

Fredag: Sommerfuglekylling med hvidløg, citron og kartofler - Få opskriften her