Fiskeburger med rødkålsslaw
Aftensmad

Fiskeburger med rødkålsslaw

6. december 2018Opdateret 3. april
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Burger kan laves med meget andet end hakkebøf og ost. Prøv en variant med saftige fiskebøffer og en farverig kålslaw. Her får du opskriften på fiskeburger med rødkålsslaw
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g torskefilet
  • 1 æg
  • 3 spsk. finvalsede havregryn
  • 1 tsk. salt og friskkværnet peber
  • smør til stegning

RØDKÅLSSLAW

  • ½ rødkål
  • 1 rødløg
  • 1 æble
  • 1½ dl skyr
  • 2 spsk. god mayonnaise
  • 3 spsk. æblecidereddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. honning
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 4-8 burgerboller
  • frisk dild

Opskrift - sådan laver du fiskeburger med rødkålsslaw

1. Hak torskefilet fint i en foodprocessor. Tilsæt æg, havregryn, salt og peber, og kør, til du får en jævn fars. Læg fiskefarsen i en skål, og opbevar den på køl, imens du laver din slaw. 2. RØDKÅLSSLAW: Skyl og riv eller snit rødkål helt fint. Pil og riv rødløg. Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv det på rivejern. Rør skyr, mayonnaise, eddike, sennep og honning sammen til en dressing, og smag til med salt og peber. Vend rødkål, rødløg og æble sammen med dressingen. 3. Form bøffer af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive gyldne, før de vendes. 4. SERVERING: Lun og flæk burgerbollerne, og fyld dem med fiskebøffer, rødkålsslaw og dild.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også