croissanter
Hovedretter

Croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat

Lad ugen begynde GODT med ekstra nem og lækker mad. Her får du opskriften på croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat

Croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat til 4 personer

Tid: 20 minutter. Evt. ovntid: 5 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL CROISSANTER
400 g rejer fra frost, optøede
½ icebergsalat
8 croissanter
 
AVOCADOSALAT
200 g cocktailtomater
2 avocadoer
½ bundt dild
saft af ½ citron
lidt olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
DRESSING
250 g cremefraiche 18 % (f.eks. fra Thise)
1 dl hytteost
3 spsk. ketchup
1 tsk. cayennepeber
½ bundt dild
salt
 
PRØV OGSÅ: Croissanter med fyld smager skønt. Prøv også en hjemmelavet b agel med laks og asparges - det er også let og lækkert. Få opskriften her
 

Opskrift - sådan laver du croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat 

 
1. AVOCADOSALAT: Skyl tomaterne, og halvér dem. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Hak dild groft. Bland tomater, avocadoer og dild, og dryp med citronsaft og olie. Krydr med salt og peber.
 
2. DRESSING: Rør cremefraiche sammen med hytteost, ketchup, cayennepeber og finthakket dild. Smag dressingen til med salt.
 
3. Lad rejerne dryppe af i en sigte. Skyl og tør salaten, og snit den i tynde strimler. Lun croissanterne i ovnen eller på brødristeren, og skær et hul i hver top. Vend rejerne i dressingen, og anret salat og rejesalat i croissanterne. Servér straks sammen med avocadosalat.
 
Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis
 

Alle varerne til madplanen kan købes i Fakta – Få indkøbslisten her

UGENS OPSKRIFTER

madplan

 

Tirsdag: Kold agurkesuppe med ærter og peberfrugt-snacks - Få opskriften her

Onsdag: Sommersalat med jordbær og stegt kyllingebryst - Få opskriften her

Torsdag: Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips - Få opskriften her

Fredag: Svinekam med salat af sommerrødbeder og bønnekompot - Få opskriften her