Mad

Bagel med laks og asparges

af Louisa Lorang 22. marts 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er bagel med laks og asparges. Få opskriften her
2 personer

Det skal du bruge

  • 1 bundt grønne asparges (250 g)
  • 200 g varmrøget laks
  • 2 spsk. cremefraiche 38 %
  • salt og peber
  • 2 store bagels (gerne grove)
  • ½ agurk i tynde skiver
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • 1 lille bundt dild, plukket

Knæk den nederste, træede del af aspargesene, og kassér den. Damp aspargesene i letsaltet, kogende vand i ca. 3 minutter. Dræn vandet fra dem, og lad dem køle en smule af. Befri laksen for skind og eventuelle ben, og rør den med cremefraichen. Smag til med salt og peber. Lun de to bagels. Flæk dem, og fyld dem med laksecreme, agurk, asparges, rødløg og dild. Servér straks. Få indkøbslisten til hele ugen her