Hovedretter

Cæsarsalat med kylling og bruschetta

I denne uge har vi lavet 5 skønne opskrifter der er lavet i en fart. Her får du opskriften på cæsarsalat med kylling og bruschetta Ugens madplan, hverdagsmad, ugens opskrifter

Cæsarsalat med kylling og bruschetta til 4 personer

En fyldig måltidssalat med kylling og brød til er en nem løsning på aftensmaden.
 
DET SKAL DU BRUGE TIL CÆSARSALAT 
4 kyllingebrystfileter
lidt olie til stegning
4 skiver bacon
 
BRUSCHETTA
4 skiver brød
1 spsk. olivenolie
 
SALAT
1 romainesalat
4 stilke bladselleri
 
DRESSING TIL CÆSARSALAT
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. sennep
2 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
 

Opskrift - sådan laver du cæsarsalat med kylling og bruschetta

 
1. Steg kyllingefileterne på begge sider i olie på en grillpande, til de er netop gennemstegte. Tag dem fra varmen, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Steg bacon sprødt på en tør pande. Lad det dryppe af på fedtsugende papir, og skær det i mindre stykker.
 
2. Bruschetta: Pensl brødskiverne med olie, og steg dem på begge sider på grillpanden. Skær evt. brødene i mindre stykker.
 
3. Salat: Skyl salaten, og pluk den i grove stykker. Rens bladsellerien, og skær den i ½ cm tykke skiver.
 
4. Dressing: Rør yoghurt sammen med sennep, og smag til med knust hvidløg, salt og peber. Vend salat og bladselleri med dressingen, anret med kylling og bacon, og servér cæsarsalat med bruschetta.
 
TIP: Pep evt. bruschettaerne lidt op med friske tomater skåret i tern.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Koteletter med ovnstegte kartofler og avocadosalat – Få opskriften her

Peberhakkebøffer med mormorsalat – Få opskriften her

Spinattærte med skinke og grøn salat – Få opskriften her

Lynstegt oksekød med sprøde grøntsager – Få opskriften her