Havstryger
Aftensmad

Havstryger

1. januar 2010Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Ida Davidsen smørrebrød med sardiner, kryddersild og æggeblomme.

Ingredienser

  • 1 skive ristet franskbrød med smør
  • 2 sardiner i tomat
  • 2 stykker kryddersild ca. 2 cm brede
  • 1 spsk hakkede løg
  • 1 spsk kapers
  • 1 salmonellafri æggeblomme i plasticskal eller kogt æggeskal
  • 1 dildkvist
  • 1 citronbåd

Fremgangsmåde

  1. Læg de to sardiner omvendt af hinanden på brødets ender.
  2. Læg en kryddersild på hver sardin og kom løg og kapers i midten.
  3. Placér æggeblommen i midten.
  4. Læg dildkvisten på løgsiden og citronbåden ved siden af.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Læs også