Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Havstryger
1. januar 2010
Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Ida Davidsen smørrebrød med sardiner, kryddersild og æggeblomme.
Ingredienser
1 skive ristet franskbrød med smør
2 sardiner i tomat
2 stykker kryddersild ca. 2 cm brede
1 spsk hakkede løg
1 spsk kapers
1 salmonellafri æggeblomme i plasticskal eller kogt æggeskal
1 dildkvist
1 citronbåd
Fremgangsmåde
Læg de to sardiner omvendt af hinanden på brødets ender.
Læg en kryddersild på hver sardin og kom løg og kapers i midten.
Placér æggeblommen i midten.
Læg dildkvisten på løgsiden og citronbåden ved siden af.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også