1. Tilbehør: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
2 Hakkebøffer: Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
3. Stegte svampe: Rens svampene, og kassér stokkene. Skær svampene i skiver. Steg svampene i olie på en pande ved høj varme i ca. 5 minutter, til de falder lidt sammen og får stegeskorpe. Hæld balsamico og honning på panden, og lad den koge ind til en sauce i ca. 3 minutter. Skyl og tør rucolaen; vend den sammen med svampene.
4. Servering: Anret bøfferne på 4 tallerkener sammen med de stegte svampe. Dryp balsamicosauce over, og servér med de kogte kartofler.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Asiatisk kyllingesalat med limedressing - Få opskriften her
Tirsdag: Stegt torsk med lynstegte grøntsager - Få opskriften her
Onsdag: Pizza med feta og hele tomater - Få opskriften her
Fredag: Citronmarinerede lammekoteletter med kartoffelsalat - Få opskriften her