
Fritterne bliver ekstra sprøde, når kartoflerne har ligget i eddikevand. Læg dem gerne i eddikevandet allerede fra morgenstunden.
1. Grove fritter: Skræl kartoflerne, og skær dem i tykke stave. Læg dem i vand tilsat eddike, og lad dem trække i mindst 15 minutter. Hæld vandet fra, og dup dem let tørre. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem møre og gyldne i en 180° varm ovn i 30 minutter.
2. Form kødet til 4 bøffer, og hak et ternet mønster i dem med en kniv. Steg dem ved høj varme i olie på en pande, til de er sprøde. Skru ned for varmen, og lad dem stege færdig ved lav varme. Krydr med salt og peber.
3. Chilimayonnaise: Rør mayonnaise sammen med chiliflager.
4. Grøn salat: Skyl og pluk salaten. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Rens forårsløg, og skær dem i skiver. Bland det hele sammen.
5. Dressing: Rør eddike sammen med sukker, til det er opløst. Krydr med salt og peber. Rør fløden i, og vend dressingen i salaten. Servér salaten som tilbehør
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Marineret kalvecuvette med couscoussalat - Få opskriften her
Tirsdag: Lammekofta med myntesalat og halve bagte kartofler - Få opskriften her
Onsdag: Skindstegt sandart med spidskål og urtekartoffelmos - Få opskriften her
Fredag: Kyllingekødboller med pasta og tomatsauce - Få opskriften her