
Mad
1. Tænd ovnen på 175°. Beklæd bunden af springformen med bagepapir, og smør siderne med smør. Del æggene i blommer og hvider. Skræl og riv gulerødderne. Brug en gaffel og rør æggeblommer sammen med gulerødder, ahornsirup, citronsaft, vaniljepulver og kanel i en skål. Smelt smørret, og rør det i dejen. Hak valnødderne. Rør valnødder, mandelmel, bagepulver og rosiner i dejen. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, og vend dem forsigtigt i dejen. Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i 50 minutter. Lad den køle helt af. 2. FLØDEOSTCREME: Pisk alle ingredienser til flødeostcremen sammen til en jævn masse, og fordel den på den afkølede kage inden servering. TIP: Fyld gerne flødeostcremen i en sprøjtepose med roseformet tylle og sprøjt den ud i små rosentoppe. PRØV OGSÅ: Gulerodskage med kokos og nødder