Mad
Tag andelårene op af dåsen. Smelt 2 spsk. andefedt fra dåsen på en pande, og tilsæt vadouvankrydderi. Læg andelårene på panden, og steg dem sprøde i 5 minutter på hver side ved middelhøj varme. Krydr godt med salt. Pil grapefrugterne, og skær dem i fileter. Rens radiser, og skær dem i tynde skiver. Pluk grønkålen. Fjern de yderste blade fra rosenkålen, skær lidt af bunden af, og pluk bladene fra hinanden. Vend grønkål og rosenkålsblade sammen med salt, peber og olivenolie. Anret dem i bunden af en skål, og fordel grapefileter og radiseskiver ovenpå. Læg til sidst andelårene på. Top med granatæblekerner, og servér retten med det samme. TIP: Gem endelig andefedtet fra de confiterede andelår! Det er skønt at stege i og gør sig også godt i den hjemmelavede rødkål PRØV OGSÅ: Rødkålssalat med kærlighed og knas