Mad
24. februar 2022

Grillede jomfruhummerhaler

Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften.
Af: Julie Hey mad@soendag.dk
Grillede jomfruhummerhaler - skøn sommerret.

FOTO: Bjørn Jakobsen

Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften.
Tid i alt 15 min

Ingredienser

  • 16 jomfruhummerhaler i skal
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ spsk havsalt
Annonce

Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften.

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på grillprogram.

Skyl jomfruhummerhalerne i koldt vand.

Læg dem fladt på et skærebræt og klip skjoldet op i hver side fra den tykke ende og ned mod halen og fjern skjoldet.

Skær et fint snit ned langs ryggen med en skarp kniv og fjern tarmen.

Vend jomfruhummerne i olie og salt.

Læg jomfruhummerhalerne på en bageplade med bagepapir og grill dem i ovnen i 3-5 minutter.

Servér de grillede jomfruhummerhaler med køligt kryddersmør.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.