Servér de fyldte jalapenos til en kold øl som en lille lækker snack eller som en fræk forret. Måske er det en god idé at vejre chilistyrken, før du fylder munden. Her får du opskriften på fyldte jalapenos med bacon og flødeost
10 min4 personer
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE
12 friske jalapenos
100 g bacon i skiver
2 spsk. flødeost naturel
1 spsk. rasp
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret chipotlechili
salt og peber
150 g friskrevet cheddar
Opskrift - sådan laver du fyldte jalapenos med bacon og flødeost
Tænd ovnen på 180°. Skyl jalapenos, halvér dem på langs, og fjern kerner og lameller. Steg baconskiver sprøde på en tør, varm pande, og lad dem køle af. Skær baconskiverne i tern, og rør dem sammen med flødeost, rasp, oregano, chipotlechili, salt og peber. Fordel blandingen i de halve jalapenos. Læg de fyldte jalapenos på en bageplade beklædt med bagepapir, drys cheddar over, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter. Servér med det samme. PRØV OGSÅ: Svampetacos med avocado og jalapenos