Skriv søgeord
Forretter
Svitset oksecarpaccio med tomatolie og mozzarella
af Beagle Iuel-Brockdorff
7. juni 2022
Tid: Ca. 25 min.Ca. 600 g oksemørbrad (helst midter-stykket, det giver ensartede skiver og ensartet stegning)Salt,peberOlie2 kugler mozzarellaFrisk
Tid i alt 25 min
Oksecarpaccio
Ca. 600 g oksemørbrad (helst midter-stykket, det giver ensartede skiver og ensartet stegning)
Salt, peber
Olie
2 kugler mozzarella
Frisk oregano
Tomatolie
1 lille spsk tomatpuré
1 skoldet og flået tomat
3-4 spsk olivenolie
Sådan laver du svitset oksecarpaccio med tomatolie og mozzarella
Drys oksemørbraden med salt og peber og brun den i olie på en varm pande.
Læg den på en tallerken og lad den afkøle lidt.
Blend tomaten med tomatpuré og olie.
Skær kødet i tynde skiver, som lægges på 4 tallerkner.
Skær mozzarellaen i skiver og læg dem ovenpå.
Dryp med tomatolie og pynt med oregano.
Servér evt. carpaccioen med tynde skiver sprødristet brød til.
Læs også
Forretter
Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum
madopskrifter
tomat
oksecarpaccio
mozzarella
puré
nytårsmenu
nytår
nytårsforretter
Andre lækre opskrifter
Forretter
Forretter
Blinis med tre slags rogn og urtecreme
Forretter
Forretter
Blinis af kartoffel med stenbiderrogn
Forretter
Forretter
Lakse-carpaccio med hytteost
Forretter
Forretter
Aspargessalat med daddeltomater
Læs også
Kongehuset
Kongehuset
Kongehusekspertens råd: Her skal prins Christian gå i skole
Samfund
Samfund
DR undskylder interview med chokeret øjenvidne
Abort
Abort
"Slet din menstruations-app i dag"
Brev til Renée
Brev til Renée
Brev til Renée: Min mand er mig utro med en 30 år yngre maratonløber
Interview
Interview
Hun boede i store villaer med tjenestefolk. Så skiftede hun karriere
Underholdning
Underholdning
16 kendte, der datede hinanden, før de blev kendte