Skriv søgeord
Forretter
Svitset oksecarpaccio med tomatolie og mozzarella
7. juni 2022
af Beagle Iuel-Brockdorff
Tid: Ca. 25 min.Ca. 600 g oksemørbrad (helst midter-stykket, det giver ensartede skiver og ensartet stegning)Salt,peberOlie2 kugler mozzarellaFrisk
Tid i alt 25 min
Oksecarpaccio
Ca. 600 g oksemørbrad (helst midter-stykket, det giver ensartede skiver og ensartet stegning)
Salt, peber
Olie
2 kugler mozzarella
Frisk oregano
Tomatolie
1 lille spsk tomatpuré
1 skoldet og flået tomat
3-4 spsk olivenolie
Sådan laver du svitset oksecarpaccio med tomatolie og mozzarella
Drys oksemørbraden med salt og peber og brun den i olie på en varm pande.
Læg den på en tallerken og lad den afkøle lidt.
Blend tomaten med tomatpuré og olie.
Skær kødet i tynde skiver, som lægges på 4 tallerkner.
Skær mozzarellaen i skiver og læg dem ovenpå.
Dryp med tomatolie og pynt med oregano.
Servér evt. carpaccioen med tynde skiver sprødristet brød til.
Læs også
Forretter
Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum
madopskrifter
tomat
oksecarpaccio
mozzarella
puré
nytårsmenu
nytår
nytårsforretter
Andre lækre opskrifter
Forretter
Forretter
Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
Forretter
Forretter
Den ultimative cowboytoast
Forretter
Forretter
Søde kartofler i ovn
Forretter
Forretter
Lobster roll med jomfruhummerhaler
Læs også