Forretter
Sprøde brød med brieost og granatæble
Kærlig sprødhed: Nyristet brød, gratineret brieost og saftige granatæblekerner. Få opskriften på sprøde brød med brieost og granatæble her.
Tirsdag, 10. december 2019 - 7:18 - af Timm Vladimir. Foto: Columbus Leth
Forberedelsestid: 10 min
Tilberedelsestid: 5 min
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
12 skiver flutes
3 spsk. solsikkeolie
150 g brie
2 spsk. grov sennep
1 dl granatæblekerne
1 håndfuld feldsalat
Kørvel
Salt og peber
Opskrift - sådan laver du sprøde brød med brieost og granatæble
Fordel fluteskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med olie. Læg skiver af brie ovenpå. Tænd ovngrillen, og grill brødene i ovnen i 5 minutter, indtil osten er smeltet, og brødet har taget farve. Top brødene med sennep, granatæblesirup, granatæble-
kerner, feldsalat og kørvel, og krydr med lidt salt og peber fra kværn.
TIP
Nyd dem som en knasende sprød forret, en lille hapser, en del af et tapasbord – eller som en kærlig gestus til kokken, der står og stresser over gæstemiddagen!
PRØV OGSÅ: Sandwich med brie og valnødder