Sprøde brød med brieost og granatæble
Forretter

Sprøde brød med brieost og granatæble

af Timm Vladimir 10. december 2019
Foto: Columbus Leth
Kærlig sprødhed: Nyristet brød, gratineret brieost og saftige granatæblekerner. Få opskriften på sprøde brød med brieost og granatæble her.
5 min 4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 12 skiver flutes
  • 3 spsk. solsikkeolie
  • 150 g brie
  • 2 spsk. grov sennep
  • 1 dl granatæblekerne
  • 1 håndfuld feldsalat
  • Kørvel
  • Salt og peber

 

Opskrift - sådan laver du sprøde brød med brieost og granatæble

Fordel fluteskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med olie. Læg skiver af brie ovenpå. Tænd ovngrillen, og grill brødene i ovnen i 5 minutter, indtil osten er smeltet, og brødet har taget farve. Top brødene med sennep, granatæblesirup, granatæble- kerner, feldsalat og kørvel, og krydr med lidt salt og peber fra kværn.  
  TIP Nyd dem som en knasende sprød forret, en lille hapser, en del af et tapasbord – eller som en kærlig gestus til kokken, der står og stresser over gæstemiddagen!

PRØV OGSÅ: Sandwich med brie og valnødder