Forretter

Sardiner i olie

af Louise Dandanell Ørsted 16. maj 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her sardiner i olie.

Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her sardiner i olie.Sardiner i olieTID: CA. 5 MIN.Ingredienser

1-2 dåser gode (oftestde dyre) sardiner1 citronFremgangsmåde:Hæld olien fra sardinerne og anret dem i et lille fad. Servér med citronbåde.Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:Tun-dip og grissiniGrissini med pølser og skinkeSardiner i olieStegt squash og løg i olivenolieKikærtesalat med rucolaBraiseret kaninStegt kyllingeleverKrydrede lammekødboller i tomatsovsRosé med frisk mynte og lime samt røde ølLad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop

Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection Trinidad leaves dug- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen

Beige tallerken m. sommerfugle- PIP collection Trinidad leaves dug- Södahl Citronskål - Hanne Bertelsen