Forretter

Myslibar

Sunde barer - lige til at have med på farten. Få opskriften på myslibar her



DET SKAL DU BRUGE:
200 g grovvalsede havregryn
75 g Molasses Sugar
2 tsk. stødt kanel
½ tsk. salt
100 g groft hvedemel
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
50 g hasselnødder,
grofthakkede
50 g kokosmel
100 g rosiner
25 g tørrede gojibær
1 æble, revet
1 dl agavesirup
¼ dl koldpresset rapsolie
1 æg (str. L)
(Ca. 12 stk.)

SÅDAN GØR DU:
Bland havregryn, Molasses Sugar, kanel, salt og mel i en stor skål. Bland det grundigt med fingrene. Tilsæt solsikkekerner, græskarkerner, hasselnødder, kokosmel, rosiner og gojibær,
og bland igen. Kom revet æble i skålen. Pisk agavesirup, olie og æg sammen, og hæld det i massen. Bland massen grundigt, og pres den i en form (32 cm x 22 cm), smurt og beklædt med bagepapir. Bag myslibarerne i en forvarmet ovn ved 175° varmluft i 30 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle en smule. Skru ovnen ned til 125°. Tag myslibarerne ud af formen, og skær dem ud med en stor kniv, inden massen bliver helt kold. Sæt dem på en rist, og bag dem i 20 minutter ved 125°. Lad dem køle helt af på risten, og opbevar dem derefter køligt
og tørt i en kagedåse eller lignende i op til 1 uge

FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE

RELEVANTE LINKS


Løbeskole
Følg med på
Andreas slanke-
blog
Kom i form med
FEMINAs
løbeskole
Prøv FEMINAs
løberute-
planner


Læs mere om: