Ja, sådan kan du også serverer vafler. Skønne at have med på farten som frokost eller en snack. Her får du opskriften på kartoffelvafler med ost og forårsløg
1 personer
Tid i alt 40 min
DET SKAL DU BRUGE
100 g kartofler med tynd skræl
1 spsk. smør
1 dl kefir
1 æg
1 dl mel
½ tsk. bagepulver
3 spsk. fintsnittet forårsløg
1 dl revet ost
Salt og peber
TILBEHØR
½ dl cremefraiche
Opskrift - sådan laver du kartoffelvafler med ost og forårsløg
1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Mos dem, hæld mosen i en skål og tilsæt smør, kefir, æg, mel og bagepulver. Tilsæt evt. ekstra kefir for at justere konsistensen på vaffeldejen. Tilsæt forårsløg og revet ost til dejen − gem lidt forårsløg til dressingen. Smag til med salt og peber. 2. Rør en dressing af cremefraiche, forårsløg, salt og peber. 3. Bag vaflerne gyldne i et smurt vaffeljern. Servér dressingen til og pynt evt. med mere forårsløg. PRØV OGSÅ: Kartoffelvafler med røget laks