Forretter

Kammuslinger med melon og ananas

21. august 2013
af Lynn Andersen
Denne salat udgør et dejligt måltid hvori der er rigelig næring

TID: 30 min.

Dressing:100 g blå ost, fx Roquefort1 dl kærnemælk1 spsk riseddike1 finthakket fed hvidløgSalt og peber1 spsk finthakket basilikum1-2 tsk worcestershiresauce

Salat:16 kammuslinger1 fed hvidløg1 tsk finthakket ingefær2 spsk majsstivelse1 spsk olivenolie1 lille melon, efter eget valg½ ananas1 romainesalateller en blanding af fleresalattyper

Blend alle ingredienserne til dressingen og stil den til side.Vend kammuslingerne i finthakket hvidløg og ingefær og bagefter i majsstivelse. Steg dem på alle sider i 30-60 sek. i alt, afhængig af størrelse.Rens melon og ananas og skær dem i mindre stykker.Skyl salaten og anret den på fire tallerkener. Læg kammuslinger og frugt på salaten og dryp dressingen over. Man kan evt. smuldre mere blå ost over før servering.