jomfruhummerhaler
Forretter

Jomfruhummertatar med agurk og chili

Findes der noget mere lækkert og delikat end jomfruhummerhaler? Nej, vel? Det kræver godt nok lidt pillearbejde, men det er absolut indsatsen værd. Her får du opskriften på jomfruhummertatar med agurk og chili

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

12 jomfruhummerhaler
1 spsk. olivenolie
saft af ½ citron
salt og friskkværnet peber

AGURKETOPPING

½ agurk
1 spsk. olivenolie
skal af ½ usprøjtet citron
1 frisk grøn jalapenochili
15 blade basilikum

Opskrift - sådan laver du jomfruhummertatar med agurk og chili

 

1. Pil hummerhalerne, og flæk dem på langs. Fjern den sorte tarmstreng. Anret hummerhalerne på kolde tallerkener. Dryp med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber.
 
2. AGURKETOPPING: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver på langs, evt. med en tyndskræller. Vend med olivenolie, fintrevet citronskal, finthakket jalapeno og fintskåret basilikum. Anret det oven på hummerhalerne, og servér straks.