
Tænd ovnen på max varme og med grill på.
Flæk hummerne, eller læg dem hele på en bageplade.
Læg en smule smør på hver hale, og krydr med hvidløg og salt.
Grill jomfruhummerne under grillen i 5-6 minutter, eller til de er tilberedte.
Rør imens citronsaft med honning, olivenolie og salt. Kom blomkål og dild i.
Skær salaterne i både, og anret dem toppet med blomkål og dild.
Servér straks jomfruhummere med salat, aioli og evt. groft brød.
Husk servietter og skylleskål.
PRØV OGSÅ: Cremet blomkålssuppe med rejer
TIP: Ofte kan frosne jomfruhummere købes til en ganske overskuelig pris i supermarkedet. De er bestemt i orden og gør retten en del mere tirsdags-økonomi-venlig.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Suqash-pasta alla carbonara - Få opskriften her
ONSDAG: Lynstegt svin & protobello - Få opskriften her
TORSDAG: Daalsuppe med koriander-raita - Få opskriften her
FREDAG: Oksemørbrad med nye rødder og estragon - Få opskriften her
LØRDAG: Lobster roll med jomfruhummerhaler - Få opskriften her