Forretter

Grillede jomfruhummerhaler

af Julie Hey [email protected] 23. juni 2011
FOTO: Bjørn Jakobsen
Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften.

Så er der sommermad: En lækker starter på en skøn aften. Grillede jomfruhummerhalerTid: Ca. 15 min.

Ingredienser

16 jomfruhummerhaler i skal2 spsk olivenolie½ spsk havsaltFremgangsmåde

Tænd ovnen på grillprogram.Skyl jomfruhummerhalerne i koldt vand.Læg dem fladt på et skærebræt og klip skjoldet op i hver side fra den tykke ende og ned mod halen og fjern skjoldet.Skær et fint snit ned langs ryggen med en skarp kniv og fjern tarmen.Vend jomfruhummerne i olie og salt.Læg jomfruhummerhalerne på en bageplade med bagepapir og grill dem i ovnen i 3-5 minutter.Servér de grillede jomfruhummerhaler med køligt kryddersmør.

Nedenfor kan du se alle vores forslag til lækre sankthans retter. Velbekomme!Sprængt oksespidsbryst med sommergrønt og porre-peberrodscreme

Sprængt Okse-spidsbryst Sommergrønt Porre ogPeberrodscreme

Laksetartar og grillede jomfruhummerhaler med kryddersmør

Laksetartar medavocadocreme Grillede jomfru-hummerhaler Kryddersmør

Sparkling rose med blomstrende isterninger

Blomstrendeisterninger Sparklingrose

Sommerdeserter til sankthans

Minimuffinstil bålet Sommerbærmed creme