Frisk forret med torske-sashimi
Mad

Frisk forret med torske-sashimi

31. januar 2019
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
En fiks lille forret, som kan serveres, som den er, eller nydes med et godt brød ved siden af. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 250 g torskefilet (fryses i 24 timer)
  • salt
  • rosa peberkorn fra kværn
  • 1 usprøjtet citron
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 rødløg
  • 6 cherrytomater
  • 1 radicchio
  • 1 håndfuld frisk timian

Opskrift - sådan laver du torske-sashimi

Pak torsken stramt ind i husholdningsfilm, og læg den i fryseren i 24 timer. Tag fisken ud af fryseren, og skær den i tynde skiver, mens den er frossen. Fordel skiverne på tallerkener, drys med salt, friskkværnet rosa peber og fintrevet citronskal, og dryp med citronsaft og olivenolie. Lad torsken trække i ca. ½ time på køl. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Læg løgringene i en sigte, og overhæld dem med kogende vand. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Pluk radicchio og timian. Fordel løgringene over fisken sammen med tomatskiver, radicchio og timian, og servér med det samme. PRØV OGSÅ: Bagt torsk med dampet spidskål og koriander
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også