
1. BUTTERDEJSTÆRTER: Skær hver butterdejsplade ud i 3 mindre rektangler (ca. 10 cm i bredden og 40 cm i længden), så du får i alt 6 rektangler på samme størrelse. Læg butterdejsstykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Rids hvert butterdejsstykke hele vejen rundt med en kniv, ca. 1 cm fra kanten, uden at skære dejen helt igennem. Pensl butterdejen med sammenpisket æg. Krydr med salt og peber. Varm ovnen op til 200°. Riv de 2 slags oste fint; bland dem, og fordel osten oven på de 6 butterdejsstykker inden for den ridsede firkant. Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Læg 4-5 hele asparges på hvert stykke dej med en smule afstand imellem. Fordel 200 g rejer ovenpå (gem 200 g rejer til anretning). Pensl asparges og rejer med lidt olie. Krydr igen med salt og peber. Bag butterdejstærterne i ovnen i 15-18 minutter.
2. FENNIKELSALAT: Skyl fennikler og æble. Halvér æblet, og fjern kernehuset. Skær fennikler og æble i fine papirtynde skiver.
3. CITRONDRESSING: Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over fennikelsalaten. Drys med hasselnøddeflager.
4. SERVERING: Pluk dild i små buketter. Servér tærterne med friske rejer ovenpå, og drys med dild og parmesan.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.