Forretter

Bruschetta med grillet squash og mozzarella

af Camilla Zarah Lawes 14. august 2009
Foto: Columbus Leth
Lækre hapser, der kan bruges som forret eller som en del af en tapaslignende anretning

4 skiver italiensk brød olivenolie1 squash skåret i mindst 8 tynde skiver på langs200 g bøffelmozzarella20 rosa peberkorn (baies rose)olivenoliehavsalt

Del hver brødskive let på skrå i to stykker; pensl med olie, og rist dem i en 180° varm ovn i 4-6 minutter, til de er let gyldne. Varm en grillpande, og gril squashskiverne i 1-2 minutter på hver side, til de har fået flot grillmønster. Anret en skive squash let foldet, riv (med hænderne) lidt mozzarella over, dryp med olie, og krydr med let knuste peberkorn og havsalt.

Se også:Grillede rejer med grønne aspargesLette retter med avocado