Bresaolaruller med cremet nøddefyld
Forretter

Bresaolaruller med cremet nøddefyld

af Pia Andreassen 3. januar 2018
foto: Martin Tanggard
Disse bresaolaruller med cremet nøddefyld er perfekte som en lille snack, som forret eller til et tapasbord.
Tid i alt 15 min

  • 250 g ricotta
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 50 g valnøddekerner
  • 16 skiver bresaola
  • Et par håndfulde rucola
 

Sådan gør du:

Rør ricottaen med olie og smag til med salt og peber. Hak valnøddekernerne fint, men stadig med lidt grovere stykker imellem. Vend dem i ricottablandingen. Smør hver skive bresaola med ricottablandingen og læg en lille bunke rucola på den nederste tredjedel af skiven. Rul bresaolaskiven sammen og fæstn evt. med en tandstikker. Arrangér rullerne.    LÆS OGSÅ: Kartoffelvafler med røget laks  

Andre lækre opskrifter