Forretter

Æggesalat med bacon

Hvem kan sige nej til en god gang hjemmelavet æggesalat med bacon? Vi siger ja tak, til et stykke. Få opskriften på en lækker hjemmelavet æggesalat her

Antal personer: 2

Det skal du bruge til æggesalat med bacon

4 æg
200 g skyr
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. god karry
¾ bakke karse, klippet
1 porre i tynde skiver
salt

Alt det andet

100 g god bacon i skiver
evt. lidt olie
1 porre i tynde skiver
¼ bakke karse, klippet
1 æble i både

Opskrift - sådan laver æggesalat med bacon

 
Først laver du æggesalat: Kog æggene hårdkogte i ca. 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand; lad dem køle lidt af, og pil og hak dem. Rør skyr, mayonnaise, dijonsennep, karry, karse og porre sammen. Smag til med salt, og vend æg i.
 
Steg baconen på en tør pande. Tilsæt en smule olie, hvis det er nødvendigt. Fyld æggesalat, sprød bacon, friske porrer, karse og æble i lune tortillaer; luk sammen, og servér dins wraps med æggesalat og bacon straks.
 
 
TIP: Du kan med fordel servere æggesalaten i en lun tortilla, det smager også skønt
 
TIP: Du kan også fylde æggesalaten og alt det andet imellem skiver af rugbrød, hvis det skal være lidt grovere.
 
 
Læs mere om: