
Mad
Forårsdressing
23. april 2015af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Pift din forårssalat op med let og lækker dressing
Til 4 personer
TID: 10 min.
Prøv også SØNDAGs forårsløgstærte - få opskriften lige her
Ingredienser:
1 bdt. forårsløg
½ løg
½ rødløg
2 dl creme fraiche 18%
1 spsk sennep
1 fed hvidløg
1 bdt. purløg
Salt, peber
Prøv også SØNDAGs lækre opskrift på skinkesalat med forårsløg
Fremgangsmåde:
Rens forårsløgene – behold lidt af den grønne top. Halvér dem på langs og skær dem i tynde skiver.
Pil og hak løg og rødløg fint.
Vend løgene med creme fraiche, sennep, presset hvidløg og hakket purløg.
Smag dressingen til med salt og peber og servér den til kogt skinke, fiskefrikadeller eller tomatsalat.