Fisketacos med koriandercreme
Mad

Fisketacos med koriandercreme

20. september 2018
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Tacos og fisk er en lækker kombi. Køb gerne gode, autentiske tortillaer, hvis du kan få fingre i dem. Spørg evt. et mexicansk spisested, om de sælger færdige tortillaer, som du kan fylde derhjemme. Her får du opskriften på fisketacos med koriandercreme
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g kullerfilet
  • 1 pose tortillachips
  • 1 æg
  • smør og/eller olie til stegning

KORIANDERCREME

  • 2 modne avocadoer
  • 2 bundter koriander
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • saft af ½ limefrugt
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 2 hjertesalater
  • 1 frisk grøn chili
  • 1 limefrugt
  • 12 små tortillaer

Læs også