1. SOJAMARINADE: Bland sojasauce, limesaft og chilisauce i en skål. Pil og pres hvidløget ned i marinaden, og rør rundt. Skær laksen i stykker på 3 x 3 cm. Vend laks og rejer i sojamarinaden i en skål, og lad det trække i mindst ½ time, gerne længere.
2. Sæt de marinerede laksestykker og rejer på spyd. Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem gyldne i en 200° varm ovn i ca. 10 minutter.
3. SPRØD SALAT MED KÅL: Skyl squashen, og snit den i tynde strimler, gerne med en spiral-slicer eller på mandolinjern. Skræl gulerødderne, og snit dem på samme måde. Snit spidskålen fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Bland de snittede grøntsager sammen i en skål, pres limesaft over, dryp med sød chilisauce, og vend rundt i salaten. Rist cashewnødder på en tør pande, til de får farve, og drys dem over salaten. Rens og snit forårsløg fint, og pynt salaten med forårsløg. Servér sammen med de stegte spyd.