Annonce
Mad
2. marts 2022

Fettuccine med ovnbagt tomatsauce

Det bliver det ikke nemmere! Start ugen med en lækker pastaret, hvor saucen nærmest laver sig selv. Her får du opskriften på fettuccine med ovnbagt tomatsauce
Af: Emma Martiny
fettuccine

Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com

Det bliver det ikke nemmere! Start ugen med en lækker pastaret, hvor saucen nærmest laver sig selv. Her får du opskriften på fettuccine med ovnbagt tomatsauce
4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g cherrytomater
  • 2 squash
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld basilikum
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

TILBEHØR

  • 400 g fettuccine
  • friskrevet parmesan
  • frisk basilikum
Annonce

Fettuccine med ovnbagt tomatsauce

  1. Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl squash, skær dem i tern, og læg dem oven på tomaterne. Pil og pres hvidløg over tomat og squash, og top med basilikum.
  2. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til tomaterne er rynkede og gyldne. Brug en grydeske til at mose tomater og squash let sammen.
  3. Tilbehør: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den rustikke tomatsauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikum.

Tip: Fettucine er brede pastabånd, der både fås i en frisk og i en tørret udgave. Begge dele kan fint bruges.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.