Julesnaps
Drikke

Opskrift på sød og krydret julesnaps

af Julie Hey 19. november 2019
Foto: Betina Hastoft
En god snaps hører julefrokosten til, og denne nemme udgave er sødet med slikkepinde og julekrydderier.

  • 2 slikkepinde (f.eks. fra Jolly-Fox med smag af julens krydderier)
  • ½ liter klar snaps (gerne Aalborg Basis, som har et praktisk bredt låg)
  • ¼ usprøjtet appelsin
  • 1 stjerneanis
  • 10 hele nelliker
  • 5 hel allehånde
  • 1 spsk. syltet ingefær

Sådan laver du sød og krydret julesnaps

Tid: 5 minutter + trækketid (mindst en uge) 

Mængde: 5 dl

Sådan gør du: Kom slikkepindene i snapsen. Tilsæt appelsinskal, krydderier og ingefær, og skru låget på snapsen. Lad den trække mørkt og køligt i mindst en uge. Servér snapsen kølig ved 15-18° og gerne med en slikkepind i flasken eller glassene.

LÆS OGSÅ: Prøv også denne hjemmelavede julesnaps