
Desserter
Vaffellagkage med marcipan og kirsebær
5. september 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
De belgisk-inspirerede vafler er fyldt med marcipanoverraskelser, og de smager herligt i selskab med flødeostcreme og syrligt-søde kirsebær. Her får du opskriften på en skøn vaffellagkage med marcipan og kirsebær
Vaffellagkage med marcipan og kirsebær
Tid: 45 minutter. Hævetid: 30 minutter Antal personer: 8 DET SKAL DU BRUGE 1½ dl mælk korn af 1 vaniljestang 25 g gær 3 æg 1 nip salt 350 g hvedemel 150 g smør + lidt til stegning 150 g rørsukker 200 g marcipan 1 vaffeljern, gerne til belgiske vafler
FLØDEOSTCREME
2 dl piskefløde
200 g flødeost naturel
½ dl ahornsirup
PYNT
250 g kirsebær
ahornsirup
PRØV OGSÅ: Skift vaffellagkage ud med en skøn pandekage-kage - få opskriften her