syltede ribs opskrift
Desserter

Syltede ribs

af Louise Dandanell Ørsted 8. august 2022
Røde ribs er syrlige og perfekte til en sød syltelage. Brug de syltede ribs til alt fra morgenmad til desserter og kager. Få den nemme opskrift på syltede ribs her.

Det skal du bruge til syltede ribs

  • 500 g ribs
  • 300 g sukker

Sådan laver du syltede ribs:

  1. Skyl ribsene og tør dem forsigtigt.

  2. Rib dem, dvs. fjern bærrene fra stilkene med en gaffel.

  3. Kom ribs og sukker i en gryde og lad det stå og trække, til sukkeret er smeltet.

  4. Kog det langsomt op, og lad det simre et par minutter.

  5. Hæld syltetøjet på rene glas og spis det til is, yoghurt, kylling, lam eller grillmad.

Prøv også disse andre syltede sager: