Små mazarinkager med æble
Mad

Små mazarinkager med æble

7. november 2018
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Bland æble i dine mazarinkager for at give dem et skud syrlighed. Små lækre kager der er helt perfekte til eftermiddagskaffen. Her får du opskriften på små mazarinkager med æble
15 min6 personer
Tid i alt 35 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 æbler
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. kanel

MAZARINMASSE

  • 100 g marcipan
  • 100 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 20 g hvedemel
  • 8 små tærteforme
  • lidt smør til formene
  • 30 g mandelflager til drys

Opskrift - sådan laver du små mazarinkager med æble

1. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern. Steg æbleternene i smør på en pande, til de bliver let gyldne. Drys med sukker og kanel, og lad sukkeret smelte. Tag panden af varmen. 2. MAZARINMASSE: Tænd ovnen på 180°. Riv marcipan groft på et rivejern, og pisk det sammen med smør og sukker i en skål med en elpisker. Pisk æggene i, 1 ad gangen, og vend mel i. Smør tærteformene, og fyld dem ¾ op med mazarinmasse. Fordel ristede æbletern over tærterne, og drys med mandelflager. Bag tærterne i ovnen i 15 minutter, til de er flot gyldne. Lad dem køle helt af inden servering. PRØV OGSÅ: Mazarinkage med vaniljeskum og bær

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også