Desserter

Små mazarinkager med æble

Bland æble i dine mazarinkager for at give dem et skud syrlighed. Små lækre kager der er helt perfekte til eftermiddagskaffen. Her får du opskriften på små mazarinkager med æble

Forberedelsestid: 20 min
Tilberedelsestid: 15 min
Tid i alt: 35 min
Antal personer: 6

DET SKAL DU BRUGE

2 æbler
1 spsk. smør
1 spsk. sukker
1 tsk. kanel

MAZARINMASSE

100 g marcipan
100 g blødt smør
100 g sukker
2 æg
20 g hvedemel
8 små tærteforme
lidt smør til formene
30 g mandelflager til drys

Opskrift - sådan laver du små mazarinkager med æble

 

1. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern. Steg æbleternene i smør på en pande, til de bliver let gyldne. Drys med sukker og kanel, og lad sukkeret smelte. Tag panden af varmen.
 
2. MAZARINMASSE: Tænd ovnen på 180°. Riv marcipan groft på et rivejern, og pisk det sammen med smør og sukker i en skål med en elpisker. Pisk æggene i, 1 ad gangen, og vend mel i. Smør tærteformene, og fyld dem ¾ op med mazarinmasse. Fordel ristede æbletern over tærterne, og drys med mandelflager. Bag tærterne i ovnen i 15 minutter, til de er flot gyldne. Lad dem køle helt af inden servering.
 
 
 
Læs mere om: