

Sarah Bernhardt med hvid chokolade, passionsfrugt og lakrids
BUNDE
- 100 g marcipan
- 30 g flormelis
- 10 g æggehvide
CHOKOLADEFYLD
- 100 g hvid chokolade
- 1¼ dl piskefløde
- 2 passionsfrugter
PYNT
- 200 g hvid chokolade
- 1 tsk. frysetørret passionsfrugtpulver
- 1 tsk. rålakridspulver
- evt. spiselige blomster
1. Bunde: Tænd ovnen på 200°. Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen. Form massen til 8 små kugler, og tryk dem flade på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne. Afkøl helt.
2. Chokoladefyld: Hak chokoladen fint, og læg den i en skål. Bring fløden i kog, og hæld den over chokoladen. Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Pres saften af passionsfrugterne, og tilsæt den. Sæt massen på køl i 2-3 timer. Pisk forsigtigt den kolde masse op. Kom den i en sprøjtepose med rund tylle, og sprøjt en top på hver bund. Sæt kagerne på køl, mens du gør klar til pyntning.
3. Pynt: Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk kagerne – stil dem, 1 ad gangen, på en gaffel, og øs chokolade ud over med stor ske. Pynt med frysetørret passionsfrugt, lakridspulver og evt. blomster.