Desserter

Rocky road med pistacienødder og tranebær

Det kan sagtens gøres hurtigt, selv om det skal være lækkert. Her får du en opskrift på på en lækkerbisken, der står klar efter bare et kvarter. Få opskriften på rocky road med pistacienødder og tranebær her

Tid i alt: 15 min

DET SKAL DU BRUGE

150 g hvid chokolade
150 g mørk chokolade
200 g usaltede pistacienødder uden skal
200 g tørrede tranebær
1 form på ca. 20 x 30 cm

Opskrift - sådan laver du rocky road med pistacienødder og tranebær (25 stk.)

 
Beklæd formen med bagepapir. Hak hvid chokolade groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Gør det samme med den mørke chokolade i en anden skål. Rør pistacienødder og tranebær i den smeltede mørke chokolade. Fordel massen i en form, og hæld den hvide chokolade over i en stråle. Brug en kniv til at røre let rundt, så der dannes et fint mønster. Lad chokoladen stivne, og skær den ud i ca. 25 stykker.