brownie
Desserter

Peanutbutter-brownie

af Timm Vladimir 12. november 2015
Foto: Columbus Leth
Den gode gamle brownie får kamp til stregen af denne peanut-variant, der smelter i munden. Få opskriften på peanutbutter-brownie her

Peanutbutter-brownie 12-16 stk.

Tid: 15 minutter.  Bagetid: 30 minutter   DET SKAL DU BRUGE TIL PEANUTBUTTER-BROWNIE 80 g blødt smør 125 g peanutbutter 220 g brun farin 1 tsk. vaniljeekstrakt 2 æg 90 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 knsp. salt 75 g saltede peanuts en bageform, ca. 20 x 20 cm lidt smør til formen   PRØV OGSÅ: Brownie med julesmag  

Opskrift - sådan laver du pranutbutter-brownie

  Forvarm ovnen til 180°. Pisk smør og peanutbutter sammen i en røremaskine. Tilsæt først farin, så vaniljeekstrakt og til sidst æggene et ad gangen. Pisk dejen let og luftig. Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål. Hæld melblandingen i smørblandingen, og rør, til dejen er ensartet. Vend peanuts i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til den er gylden. Tag kagen ud af formen, og afkøl på en bagerist. Skær kagen i firkantede stykker, og servér dem til en kop varm te.   PRØV OGSÅ: Chokonuts med peanutbutter