peanutbutter-bar
Desserter

Peanutbutter-bar

af Louisa Lorang 11. april 2022
Foto: Anders Schønnemann
De her små ballade-barer er hurtige at lave, men skal stå koldt, gerne natten over (eller i hvert fald i et par timer). Skær dem ikke for store, for de er godt tunge! Få opskriften på peanutbutter-bar her

DET SKAL DU BRUGE

  • 25 g blødt smør
  • 75 g sukker
  • 250 g grahamskiks, f.eks. Digestive
  • 200 g smooth peanutbutter
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 spsk. smør

1. Pisk smør og sukker i en foodprocessor. Kom kiksene i, og kør, til de er knust.Tilsæt peanutbutter, og blend igen. 

 

2. Fordel massen i en plastbøtte på ca. 20 x 20 cm. Sæt bøtten i fryseren i 20-30 minutter.

 

3. Smelt imens chokoladen over vandbad. Rør smør i, og hæld chokoladen over den kolde peanutbutterbund. Sæt hele molevitten i køleskab til næste dag eller mindst et par timer.

 

4. Vend forsigtigt hele peanutbutterbaren ud, og skær den iterninger. Chokoladen har tendens til at flække, så vær forsigtig og brug en stor, skarp kniv.Servér dem iskolde.

 

TIP: Sukkeret vil knase lidt i peanutbunden. Jeg kan lide det, men er du ikke til sukkerknas, så prøv med flormelis.

 

PRØV OGSÅ: Bounty (på den sunde måde)