Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Pæremarmelade
4. april 2012
Opdateret 5. april
af Lynn Andersen
Her får du opskriften på lækre hjemmelavede vafler
Det skal du bruge
1 kg modne pærer
2½ dl æblejuice
1 spsk brun farin
½ tsk stødt allehånde
½ stødt kanel
TID: 15 min. + kogning
Fremgangsmåde
Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.
Kom pærer, juice, farin, allehånde og kanel i en tykbundet gryde.
Kog op, skru ned for varmen og lad det småkoge 30-40 min., eller indtil væsken er kogt væk. Afkøl.
Blend blandingen, til alle klumper er væk.
Hæld marmeladen i en skål, og servér den ved stuetemperatur.
Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.
Opskrifter på marmelade og syltetøj
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også