Pæremarmelade
Desserter

Pæremarmelade

4. april 2012Opdateret 5. april
af Lynn Andersen
Her får du opskriften på lækre hjemmelavede vafler

Det skal du bruge

  • 1 kg modne pærer
  • 2½ dl æblejuice
  • 1 spsk brun farin
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ½ stødt kanel

TID: 15 min. + kogning

Fremgangsmåde

  1. Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.
  2. Kom pærer, juice, farin, allehånde og kanel i en tykbundet gryde.
  3. Kog op, skru ned for varmen og lad det småkoge 30-40 min., eller indtil væsken er kogt væk. Afkøl.
  4. Blend blandingen, til alle klumper er væk.
  5. Hæld marmeladen i en skål, og servér den ved stuetemperatur.

Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.

Læs også