Desserter
4. april 2012(Opdateret 04.04.12)

Pæremarmelade

Her får du opskriften på lækre hjemmelavede vafler
Af: Lynn Andersen
Pæremarmelade
Her får du opskriften på lækre hjemmelavede vafler

Det skal du bruge

  • 1 kg modne pærer
  • 2½ dl æblejuice
  • 1 spsk brun farin
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ½ stødt kanel
Annonce

TID: 15 min. + kogning

Fremgangsmåde

  1. Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.
  2. Kom pærer, juice, farin, allehånde og kanel i en tykbundet gryde.
  3. Kog op, skru ned for varmen og lad det småkoge 30-40 min., eller indtil væsken er kogt væk. Afkøl.
  4. Blend blandingen, til alle klumper er væk.
  5. Hæld marmeladen i en skål, og servér den ved stuetemperatur.

Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.