
Pisk æggehviderne helt stive med sukker til en sej masse. Kom lidt rød frugtfarve (andre farver kan bruges alt efter hvilken farve marengs du vil lave) i ad gangen, og vend massen rundt, til al farven er rørt ud. Gentag, til du har den ønskede nuance. Kom den luftige marengs masse i en sprøjtepose med en stjernetylle, eller klip spidsen af sprøjteposen, så du har et lille hul. Sprøjt massen ud i små fine marengs på en bageplade med bagepapir. Bag dine marengs nederst i en 100° varm ovn i 10 minutter. Sluk ovnen, og lad kagerne stå og tørre til næste dag eller i mindst 4 timer.
Pisk fløden til skum med vaniljekornene, og vend flormelis i. Bland forsigtigt bærrene sammen. Fordel bærrene i små glas, læg en stor klat vaniljeskum over, og servér de lyserøde marengs til.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.