Marcipankugler med hvid chokolade og lakrids
Desserter

Marcipankugler med hvid chokolade og lakrids

af Emma Martiny. Udgivet første gang 30. november 2018 27. november 2020
Foto: Winnie Methmann
Lakrids og hvid chokolade er blevet en slags nyklassiker, der er svær at komme uden om. Her får du opskriften på de lækreste marcipankugler med hvid chokolade og lakrids der er lavet i en fart
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g hvid chokolade
  • 150 g marcipan
  • 4 tsk. rå lakridspulver
  • lakridsgranulat til pynt

 

Sådan laver du marcipankugler med hvid chokolade og lakrids (12 stk.)

 

 

Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad.

Ælt marcipan sammen med lakridspulver. Tril marcipanmassen til små kugler.

Dyp dem i den smeltede chokolade. Sæt dem på bagepapir.

Drys med lakridsgranulat, mens chokoladen stadig er fugtig, og lad herefter chokoladen sætte sig på køl.

PRØV OGSÅ: Hasselnøddekugler a la Ferrero Rocher  

 

Læs også