Desserter

Marcipankage med pistacier og bær

af Beagle Iule-Brockdorff 7. juli 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
1 springform250 g rå marcipan1 tsk revet skal af en usprøjtet citron250 g sukker200 g blødt smør3 æg75 g pistaciekernerBagepapir til formenBær, fx

1 springform

250 g rå marcipan1 tsk revet skal af en usprøjtet citron250 g sukker200 g blødt smør3 æg75 g pistaciekernerBagepapir til formenBær, fx ribsFlødeskum eller creme fraiche

Prøv også:

Kirsebærkage med æbler og marcipan Minitærter med jordbær Mazarinkage med chokoladeglasur Citron cheesecake Italiensk panforte med chokolade

Riv marcipanen ned i en skål og bland den grundigt med citronskal, sukker, smør, æg og hakkede pistacier.Beklæd en springform med bagepapir og hæld dejen i.

Sæt kagen i ovnen ved 160 grader og bag den ca. 1 time.Læg evt. folie under formen, da smørret kan løbe lidt ud.

Afkøl kagen og server den med bær eller frugt og flødeskum eller creme fraiche.