Mango-lime-kokosis
Desserter

Mango-lime-kokosis

af Gitte Heidi Rasmussen 16. august 2019
Foto: Betina Hastoft
Findes der noget bedre end is i sommervarmen? Det skulle da lige være en hjemmelavet en af slagsen. Og isen her er fyldt med dejlig frugt og er altså lidt til den sunde side. Så bare spis løs. Her får du opskriften på mango-lime-kokosis
8 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 1/4 dl limesaft
  • 350 g mango
  • 1 spsk. honning
  • 150 ml kokosmælk
  • 125 g kondenseret mælk
  • 1 spsk. limesaft

Opskrift - sådan laver du mango-lime-kokosis

  1. Skræl mangofrugten, skær kødet fri fra stenen og vej af. Blend mangokød, limesaft og honning, til frugten er findelt.   2. Fordel blandingen i 8 isforme og sæt dem i fryseren i 1 time.   3. Pisk eller blend kokosmælk, kondenseret mælk og limesaft og fordel blandingen oven på den frosne mangois i isformene.   4. Stik en træpind i hver og sæt isene i fryseren, til de er helt frosne.   Energi pr. ispind: 129 kcal.  Fordelt på: fedt 34 %, protein 6 %, kulhydrat 60 %   PRØV OGSÅ: Hjemmelavet is på pind med hindbær og chokolade