Desserter

Makronbund

af Beagle Iuel-Brockdorff 23. maj 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Marengs er en gammel kending, mens de franske macarons er nyere, ret dyre – og populære lige nu. Men hvorfor ikke bage det hele selv?

Marengs er en gammel kending, mens de franske macarons er nyere, ret dyre - og populære lige nu. Men hvorfor ikke bage det hele selv?  

6 Søde, sprøde fristelser

 

Macarons

Macarons med kaffe

Italiensk marengs

Kokosmakroner

Makronbund

 

 

Makronbund Til ca. 10-12 pers.

Holder sig fint pakket i plastic i 4-5 dage. Ingredienser

200 g rå marcipan 300 g sukker 3 æggehvider 25 g mel Fremgangsmåde: Hak marcipan og sukker meget fint i foodprocessoren. Tilsæt hvider og mel og kør, til massen er glat og sammenhængende. Spred ud på bagepapir, ca. 24 cm i diam. Bages gyldenbrun ved 175 grader i ca. 30 min. Afkøl på en rist. Kan bruges som bund for flødeskum, fromager eller creme plus til sommerens dejlige frugter og bær.