Desserter
22. august 2012(Opdateret 22.08.12)

Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin

Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Lækker blåbærsyltetøj med en snert af appelsin
Opskrift på blåbærsyltetøj med appelsin - suveræn på morgenbrødet

INGREDIENSER

  • 300 g blåbær
  • 2 strimler skal fra øko-appelsin
  • 2 dl appelsinsaft
  • 200 g syltesukker, gerne økologisk
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Hæld blåbær, appelsinskal og -saft i en gryde og kog det op.
  2. Tilsæt syltesukker og kog i ca. 8 min. Hæld på skoldede glas.
  3. Lækkert til ost, over desserter eller på brød.
  4. Vær opmærksom på, at blåbærsyltetøjet ikke er så tykt.

Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.