kyskager
Desserter

Kyskager med mynte og chokolade

af Marie Melchior 26. april 2022
Foto: Line Falck
Sprøde, søde, luftige, med chokoladestykker og smag af mynte. Her er en lækkerbisken, du aldrig bliver træt af at kysse. Få opskriften på kyskager med mynte og chokolade
50 min 14 stk
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 æggehvider
  • 1 knsp. salt
  • ¼ tsk. lys eddike
  • 250 g flormelis
  • 1 lille bundt frisk mynte
  • 100 g chokoladechunks (f.eks. fra Odense Marcipan)
  • 1 spsk. kakao

Tænd ovnen på 120°. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, til der dannes hvide toppe. Pisk salt og eddike i. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, mens du fortsat pisker. Bliv ved, til marengsmassen er tyk og sej. Hak mynten helt fint. Vend chokoladechunks og mynte i marengsmassen.

 

Sæt marengsmassen i store kys med 2 spiseskeer på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys dem med kakao, og bag kyssene i ovnen i 50 minutter. Sluk for ovnen, og lad marengskyssene afkøle i ovnen med ovndøren på klem, så de bliver helt tørre.