Desserter

Kransekage med pistacie-nødder

Lækker kransekage med en sprød bund af mørk chokolade, og drys af pistacienødder på toppen. Nyd dem kl. 24 til champagnen

Ingredienser til kransekage:

(ca. 16 stk.)

DET SKAL DU BRUGE
200 g ren rå marcipan
75 g flormelis
2 spsk. akaciehonning
ca. 1 bæger pasteuriserede æggehvider
50 g hakkede pistacienødder

Pynt
50 g mørk chokolade, 70 %

Opskrift - sådan laver du kransekage med pistacienødder

Ælt marcipan, flormelis og honning sammen, og tilsæt æggehviden lidt ad gangen - massen skal være fast. Kom den i en sprøjtepose med stor tylle, og sæt massen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Pynt med hakkede pistacienødder. Bag toppene midt i en 210° varm ovn i 5-6 minutter. Afkøl toppene. Smelt chokoladen over vandbad, og dyp kransekagernes bund i chokoladen. Lad dem køle af på bagepapir. Kan fryses.

Prøv også opskriften på kransekage med nougat >

Læs mere om: