Desserter

Klassisk brownie med julesmag

af Camilla Zarah Lawes 15. november 2012
Foto: Lars Ranek
En lille lækkerbisken, der smager skønt til et glas gløgg

Brownie med julesmag(16 stk.)

INGREDIENSER130 g smeltet smør150 g muscovadosukker100 g sukker2 æg100 g hvedemel40 g god kakao½ tsk. ingefær½ tsk. kanel½ tsk. bagepulver1 tsk. vaniljesukker100 g mørk chokolade, grofthakket40 g pistacienødder, lethakkede40 g tranebær

PYNT75 smuttede mandler

Smelt smørret, og stil det til side. Pisk æg og de to slags sukker sammen, og rør smørret i. Sigt mel, kakao, ingefær, kanel, bagepulver og vaniljesukker sammen, og rør det i æggemassen. Vend chokoladestykker, pistacienødder og tranebær i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm lille bradepande belagt med bagepapir. Drys med mandler, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 g i ca. 20-25 minutter.Afkøl kagen, og del den i 16 små firkanter.

Få flere opskrifter på al den skønne julebag