

Desserter
Julecookies med lys chokolade og nødder
af Camilla Zarah Lawes
15. november 2012
Foto: Lars Ranek
Lækre klassiske chokolade-cookies – mums!
30 stk
DET SKAL DU BRUGE
- 125 g blødt smør
- 200 g sukker
- korn fra en stang vanilje
- 1 æg
- 225 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 100 g mælkechokolade
- 100 g hasselnødder
Rør smør, sukker og vaniljekorn sammen. Tilsæt ægget, og rør godt. Bland hvedemel, bagepulver og salt, og vend det i dejen. Hak chokoladen let fint, og kom den i dejen sammen med nødderne. Rul dejen til en 5 cm tyk pølse, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i minimum 60 minutter.
Tag dejen ud, og skær den ½ cm tykke skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir med god afstand mellem hver, da småkagerne flyder ud. Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8 minutter, og lad dem afkøle på en rist.
TIP: Dejen kan fryses, så når du bliver lidt lækkersulten, kan du tø dejen op, skære småkagerne ud og bage dem