Desserter

Julecookies med lys chokolade og nødder

Lækre klassiske chokolade-cookies – mums!

Julecookies med lys chokolade og nødder
(ca. 30 stk.)

INGREDIENSER
125 g blødt smør
200 g sukker
korn fra en stang vanilje
1 æg
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
100 g mælkechokolade
100 g hasselnødder

Rør smør, sukker og vaniljekorn sammen. Tilsæt ægget, og rør godt. Bland hvedemel, bagepulver og salt, og vend det i dejen. Hak chokoladen let fint, og kom den i dejen sammen med nødderne. Rul dejen til en 5 cm tyk pølse, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i minimum 60 minutter.
Tag dejen ud, og skær den ½ cm tykke skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir med god afstand mellem hver, da småkagerne flyder ud. Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8 minutter, og lad dem afkøle på en rist.

TIP: Dejen kan fryses, så når du bliver lidt lækkersulten, kan du tø dejen op, skære småkagerne ud og bage dem

Få flere opskrifter på al den skønne julebag
 

Læs mere om: