Desserter

Julecookies med lys chokolade og nødder

15. november 2012
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Lækre klassiske chokolade-cookies – mums!

Julecookies med lys chokolade og nødder(ca. 30 stk.)

INGREDIENSER125 g blødt smør200 g sukkerkorn fra en stang vanilje1 æg225 g hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt100 g mælkechokolade100 g hasselnødder

Rør smør, sukker og vaniljekorn sammen. Tilsæt ægget, og rør godt. Bland hvedemel, bagepulver og salt, og vend det i dejen. Hak chokoladen let fint, og kom den i dejen sammen med nødderne. Rul dejen til en 5 cm tyk pølse, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i minimum 60 minutter.Tag dejen ud, og skær den ½ cm tykke skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir med god afstand mellem hver, da småkagerne flyder ud. Bag småkagerne i en 180° varm ovn i 8 minutter, og lad dem afkøle på en rist.

TIP: Dejen kan fryses, så når du bliver lidt lækkersulten, kan du tø dejen op, skære småkagerne ud og bage dem

Få flere opskrifter på al den skønne julebag